Pietrek, raz w tygodniu nie oznacza ze za kazdym razem musi to byc konkretnie wtorek lub czwartek, prawda? Bo ja juz widze ze nie bede sie czasowo wyrabial na dwa razy w tygodniu, ale nie bede mial stalych godzin/dni niektorych zajec.
Wiek: 41 Dołączył: 11 Kwi 2006 Posty: 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-13, 10:56
UWAGA!
wszyscy, którzy korzystają z sali na Miedzianej są usilnie proszeni co by się pojawić we wtorek na treningu (chociaż na 30 minut). Jest do obgadania ważna sprawa dotycząca sali. Będzie głosowanie (pewnie jakieś), a pamiętajcie - nieobecni głosu nie mają. Chodzi o wynajem sali. Szczegóły na treningu.
_________________ "Co Cię nie zabije to Cię wzmocni."
"Piciem (wina) rządzi właściwie jedno jedyne prawo: pić można kiedykolwiek, gdziekolwiek, o każdej porze i byle jak!" Bela Hamvas
Wiek: 43 Dołączył: 22 Kwi 2006 Posty: 1558 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-13, 12:57
Aleś ty tajemniczy... Teraz nie będę mógł spać... Oczywiście postaram się być (jak zwykle).
_________________ "Pamiętajcie, że stoicie przed cudzoziemcami. Umierajcie jak Hiszpanie." - kapitan hiszpańskich korsarzy tuż przed egzekucją w Port Royal
Sorka chłopaki, ale chyba już nie przyjdę na trening w grudniu. Dwa razy nie było mnie, bo byłem w delegacji, na której się rozchorowałem i nie było mnie kolejne dwa razy. Teraz to już nie bardzo ma sens przychodzić na 3 treningi... :(
Uwierzę, jak zobaczę:P Co nie znaczy, że zniechęcam.
_________________ 'I do not believe the presence of moisture in the air is sufficient reason to overturn society's usual sensible taboo against wielding spiked clubs at eye level.'
No nie wiem czy przychodzi, bo jak w styczniu będzie na sali sześć osób tak jak w grudniu to przyjdzie zamknąć interes.
Więc jak ktoś ma w planach treningi to lepiej niech zacznie przychodzić od stycznia, bo potem może już nie mieć gdzie przychodzić.
_________________ A villain that fights by the book of arithmetic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum